Microsoft Access training

Sneller en beter werken met Microsoft Acces? volg dan de Access training bij CTC.

 

De gecertificeerde Office trainingen van CTC worden gegeven volgens Het Nieuwe Trainen: Het zijn individuele trainingen, waarbij u traint op uw eigen tempo. u kan op ieder moment met de training beginnen. bij de training wordt gebruikt gemaakt van een interactieve, praktijkgerichte leeromgeving, waarbij het geleerde direct in praktijk wordt gebracht. aan het eind van deze training kunt u een examen afnemen, waarbij u, na het behalen hiervan, een officieel erkent certificaat krijgt uitgereikt.

De gemiddelde trainingstijd is 12 – 24 uur per training, per niveau inclusief eindtoets. Afhankelijk van de trainingsvariant en uw eigen ritme en leerstijl 

Trainingslocaties

Voor de training bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de trainingsfaciliteiten bij CTC op de locatie Veenendaal, hier is ook een docent beschikbaar die uw vragen kan beantwoorden en u persoonlijke begeleiding kan bieden tijdens de training.

Naast de training op de les locatie in Veenendaal is er, door het gebruik van de online omgeving, ook de mogelijkheid om thuis of op uw werk te kunnen trainen.

InCompanyTraining

Voor grotere groepen cursisten bestaat ook de mogelijkheid om InCompany te trainen, hierbij komt de docent naar de trainingslocatie van uw bedrijf toe om daar de training te geven. Dankzij het individuele karakter van de trainingen bestaat de mogelijkheid om binnen een groep cursisten op verschillende niveaus en programma's te trainen.

Microsoft Access training

Cursusbeschrijving

De MS Access training biedt de vaardigheden om op professioneel niveau met Microsoft Access te werken. je leert o.a. hoe je databases maakt, tabellen ontwerpt, gegevens wijzigt, toevoegt en verwijdert, filters gebruikt, etc.

Voorkennis

basisvaardigheden van een computer zijn vereist

Certificering

Na afsluiting met een toets ontvangt u het CTC MS Acces certificaat

Uitgebreide trainingsinhoud

Startdatum

Aan deze training is geen specifieke startdatum gebonden

Studiebelasting

Ca. 12 - 24 uur

Studievorm

Individueel, onder begeleiding van een docent en een e-learning programma

Cursusprijs

€ 350,- ex. btw

Informatie opvragen

Of bel naar: 088 822 51 00

 

CTC Talent: Wiltonstraat 2A 3905 KW Veenendaal

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon