CTC Talent: Wiltonstraat 2A 3905 KW Veenendaal

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

ActieComm

De Academie voor Communicatie & Interactie (ActieComm) geeft training, coaching en advies op het gebied van communicatie en intermenselijke interactie.

Wij zijn gespecialiseerd in het onderkennen en zo nodig ombuigen van de cultuur binnen de organisatie, de afdeling en/of het (management)team en de tekorten in de omgang en de communicatie die hieruit zijn ontstaan.

 

Wij begeleiden, trainen en motiveren u en uw team in het ombuigen van de oude en behouden van een vernieuwde cultuur. Wij zorgen ervoor dat men niet terugvalt in het oude gedrag.

 

Dit doen wij door nauwe samenwerking met alle betrokkenen en een flinke dosis creativiteit.

Wij trainen binnen de gezondheidszorg, het onderwijs en het bedrijfsleven door heel Nederland.

Ons aanbod

Training

Wij verzorgen tal van trainingen op het gebied van communicatie en interactie, onze aanpak bestaat uit een training op maat.

Brainmanagement

De Academie voor Communicatie & Interactie geeft trainingen om u te leren efficiënt met informatie om te gaan

Coaching

Coaching kan net dat duwtje in de rug zijn, die men op dat moment nodig heeft. Een goede coach voelt dan ook haarfijn aan wanneer en op welke plek hij een duwtje moet geven.

Bedrijfscultuur

De Academie voor Communicatie & Interactie is gespecialiseerd in het onderkennen en ombuigen van de cultuur binnen de organisatie. 

Medezeggenschap /OR

De Academie voor Communicatie & Interactie traint u en uw OR op zowel inhoud als proces. Vooral het praktijk-leren staat centraal

Contact

Of bel naar: 088 822 51 00