Persoonlijk assessment

Ontmoeting met mogelijkheden

Zonder het nut van de gebruikelijke psychologische tests te betwisten kijkt CTC Talent veel verder. Wij gaan samen met de kandidaat op ontdekkingsreis naar zijn of haar talenten. Dit kunnen we doen met behulp van zeer verschillende instrumenten.


Vragenlijst over jou Persoonlijke Stijl in kerngedrag, maar ook het gewenste gedrag.

  • Vragenlijst voor inzicht de keuzes die je maakt. 

  • Lijst voor Persoonlijke Interesses

  • (Bedrijfs)Cultuur vragenlijst.

  • Test voor specifieke Intelligentie Factoren (Zowel IQ als EQ)

  • Etc.

Uit een eerste gesprek volgt de richting die we inslaan en welke tests we hierbij kiezen, bijvoorbeeld op het gebied van persoonlijkheid- en intelligentie factoren, zoals logisch redeneren, taalbeheersing en rekenvaardigheid.

 

We richten ons in het vervolgtraject heel specifiek op talenten en drijfveren: waar krijg je energie van en waar lekt het weg? Welke talenten heb je gekregen en ontwikkel je dus makkelijke en welke talenten heb je minder en vindt je waarschijnlijk ook niet leuk om te ontwikkelen. 

Het is moeilijk om iets te leren dat tegen onze natuur in gaat. Toch blijkt soms de ontwikkeling van aanvullende talenten of kwalificaties nodig te zijn om iemand te laten slagen in een richting die bij hem of haar past. 

Onze tests maken met behulp van verhelderende grafieken heel tastbaar voor de kandidaat welke talenten en persoonlijkheidskenmerken hij of zij heeft. Drijfveren, waardes, interesses en praktische zaken – Waar ben je goed in en hoe pak je dingen aan? - komen aan de oppervlakte, net als gedrag dat soms beïnvloed is door langdurige (heftige) gebeurtenissen. Zo’n vragenlijst kan dus best confronterend zijn, maar vormt tegelijkertijd een laagdrempelige ontmoeting met je mogelijkheden.” 

 

Ook voor het inzicht krijgen in teams kan dit enorm helpen. Zo werken wij veel met Het persoonlijkheidsprofiel, wat zich niet alleen bezig houdt met de vraag 'Hoe ziet het profiel van de persoon of organisatie eruit?', maar juist ook met de 'En nu?' vraag en de praktische aanpak daarna. 
 

Persoonlijkheidsprofiel

beschrijving

De Persoonlijke Stijl Analyse geeft u inzicht in de verschillen tussen mensen, maar vooral inzicht in uzelf. Wat is uw natuurlijke manier van doen? Hoe gaat u om met bepaalde situaties onder druk? Wat is uw stijl van communiceren? Wat zijn uw onbewuste drijfveren en welke baan of werkplek past goed bij u?

Het mooie van deze analyse is dat het niet alleen het gedrag wat u laat zien analyseert, maar daarnaast ook uw natuurlijke gedrag/ temperament. Juist dit laatste levert een bron van informatie op waardoor dingen verklaarbaar worden en op hun plek vallen.

Uitgebreide inhoud

Prijs

Op aanvraag

Aanmelden / informatie opvragen

Informatie opvragen

Of bel naar: 088 822 51 00

 

CTC Talent: Wiltonstraat 2A 3905 KW Veenendaal

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon