CTC Talent: Wiltonstraat 2A 3905 KW Veenendaal

 • Facebook Social Icon
 • Twitter Social Icon
 • LinkedIn Social Icon

CTC Zakelijk

 

Welkom Bij CTC Zakelijk. Bent u voor uw bedrijf opzoek naar gecertificeerde trainingen in Microsoft Word, Excel, Outlook, Project of andere trainingen? dan ben u bij CTC Talent aan het juiste adres!

Het voordeel van leren bij CTC Talent: 

 • Mogelijkheid van een instaptoets

 • Mogelijkheid voor InCompany training

 • Trainen in uw eigen leertempo

 • Hoger eindniveau door ‘blended learning’ 

 • Starten kan in principe dagelijks

 • Niet afhankelijk van de groep

 • Thuis of op het werk verder oefenen

 • Eindtoets met certificaat

 • Trainingen zijn 6 maanden geldig 

 • Nazorg m.b.t. vragen

Wilt u voor een grotere groep werknemers een training aanvragen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Informatie opvragen

Of bel naar: 088 822 51 00

 

Microsoft Office trainingen

 

Sneller en beter werken met Microsoft Office? volg dan een van de Office trainingen bij CTC Talent.

 

De gecertificeerde Office trainingen van CTC Talent worden gegeven volgens Het Nieuwe Trainen: Het zijn individuele trainingen, waarbij u traint op uw eigen tempo. u kan op ieder moment met de training beginnen. bij de training wordt gebruikt gemaakt van een interactieve, praktijkgerichte leeromgeving, waarbij het geleerde direct in praktijk wordt gebracht. aan het eind van deze training kunt u een examen afnemen, waarbij u, na het behalen hiervan, een officieel erkent certificaat krijgt uitgereikt.

De gemiddelde trainingstijd is 12 – 24 uur per training, per niveau inclusief eindtoets. Afhankelijk van de trainingsvariant en uw eigen ritme en leerstijl 

Trainingsniveaus 

Voor Microsoft Office zijn trainingen voor verschillende niveaus beschikbaar. Uw voorkennis is bepalend voor het trainingsniveau dat u volgt. om het gepaste trainingsniveau te bepalen hebben wij de mogelijkheid om uw voorkennis te testen door middel van een intake toets.

Naast de verschillende niveau's bestaat er ook nog de zogenaamde MOS training, deze training is door Microsoft samengesteld en bereid je voor op het Microsoft Office Specialist Certification. 

Trainingslocaties

Voor de training bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de trainingsfaciliteiten bij CTC Talent op de locatie Veenendaal, hier is ook een docent beschikbaar die uw vragen kan beantwoorden en u persoonlijke begeleiding kan bieden tijdens de training.

Naast de training op de les locatie in Veenendaal is er, door het gebruik van de online omgeving, ook de mogelijkheid om thuis of op uw werk te kunnen trainen.

InCompany training

Voor grotere groepen cursisten bestaat ook de mogelijkheid om InCompany te trainen, hierbij komt de docent naar de trainingslocatie van uw bedrijf toe om daar de training te geven. Dankzij het individuele karakter van de trainingen bestaat de mogelijkheid om binnen een groep cursisten op verschillende niveaus en programma's te trainen

Vijf goede redenen om voor de trainingen van CTC Talent te kiezen:

             Trainen in uw eigen tempo

    

             Beter onthouden door praktische oefeningen

             Thuis of op het werk verder oefenen

             Constante begeleiding van een docent

             Voor grotere groepen is InCompany training mogelijk

Ons aanbod

Computer Trainingen

Wij bieden trainingen voor verscheidende vakgebieden, waaronder Microsoft Office, Windows, Social Media en Typvaardigheidstraining. bij deze trainingen maken wij gebruik van een interactief e-learning programma waarbij het geleerde direct in de praktijk wordt gebracht

ICT Trainingen

Wij zijn, in samenwerking met GlobalKnowledge dé versnelde (HBO) IT / ICT opleider binnen de FoodValley. 

In het project Grow-IT worden in samenwerking met gemeenten, WSP, UWV en ICT Valley werkzoekenden versneld opgeleid en zelfs omgeschoold voor een functie binnen de IT / ICT.

Assessment

Zonder het nut van de gebruikelijke psychologische tests te betwisten kijkt CTC Talent veel verder. Wij gaan samen met de kandidaat op ontdekkingsreis naar zijn of haar talenten. Dit kunnen we doen met behulp van zeer verschillende instrumenten.

MBO Opleidingen

Wij verzorgen in samenwerking met deMBOzaak flexibele MBO opleidingen op verschillende niveaus en versneld af te ronden in 6-24 maanden.

ActieComm

De Academie voor Communicatie & Interactie (ActieComm) geeft training, coaching en advies op het gebied van communicatie en intermenselijke interactie.

Locatie verhuur

Heeft u een groepstraining of examen en wilt u graag gebruikmaken van een locatie die alle benodigde voorzieningen in huis heeft? Neem Contact op voor de mogelijkheden!