Microsoft Excel trainingen

Excel training: efficiënter en sneller werken met Microsoft Excel

 

Excel is één van de meest gebruikte programma’s ter wereld. Het wordt in vrijwel alle lagen van het werkveld gebruikt. Wil jij Excel écht effectief en efficiënt in leren zetten? Volg dan een van de Excel cursussen bij CTC Talent.

Meer informatie >

Excel trainingen

Excel basis training

Leren werken met Microsoft Excel? volg dan de Excel basis training. hier leert u op professionele wijze met Excel te werken.

Excel VBA training

Leren programmeren in Excel? Volg dan de Excel Visual Basics for Applications training.

Excel Gevorderd training

De geavanceerde functies van Microsoft Excel leren kennen? Volg dan de Excel training voor gevorderden.

Excel Expert training

Wordt Excel expert met de Microsoft Excel training voor Experts. Hier leert u o.a. om zelf een functie in Excel te programmeren

Waarom een Excel cursus volgen?

 

Allereerst is het natuurlijk handig om de vraag te beantwoorden waarom je überhaupt een Excel cursus zou moeten volgen? Om je vraag te beantwoorden hebben wij dit artikel geschreven: investeer in zelfoplossend vermogen. 

 

Samengevat: Door een Excel training krijg je kennis over het hele programma en ontdek je, met praktische casussen, alle facetten van Excel. Hierdoor lukt het jouw om op een veel efficiëntere manier met Excel om te gaan en eventuele fouten in werkbladen, formules en gegevenstabellen er makkelijk en snel uit te krijgen. 

 

Kortom, met een relatief kleine investering bespaar je op termijn een hoop tijd en geld.

Excel training op maat, praktijkgericht en persoonlijk

De Microsoft Office Excel trainingen van CTC worden gegeven volgens Het Nieuwe Trainen: Het zijn individuele trainingen, waarbij u traint op uw eigen tempo.

 

U kunt op ieder moment met de training beginnen. bij de training wordt gebruikt gemaakt van een interactieve, praktijkgerichte leeromgeving, waarbij het geleerde direct in praktijk wordt gebracht.

Aan het eind van deze training kunt u een examen afnemen, waarbij u, na het behalen hiervan, een officieel erkent certificaat krijgt uitgereikt.

De gemiddelde trainingstijd voor Microsoft Excel is 12 – 24 uur per training, per niveau inclusief eindtoets. Afhankelijk van de trainingsvariant en uw eigen ritme en leerstijl 

Excel cursussen van Basis tot en met VBA

Microsoft Excel trainingen zijn in 4 verschillende niveaus beschikbaar:

Uw voorkennis is bepalend voor het trainingsniveau dat u volgt. om het gepaste trainingsniveau te bepalen hebben wij de mogelijkheid om uw voorkennis te testen door middel van een intake toets.

Certificeringsprogramma voor Microsoft Excel

Naast de drie niveaus bestaat er ook nog de zogenaamde Excel MOS training die voorbereid op het MOS examen.

 

Dit examen is door Microsoft samengesteld en bereid je voor op het Microsoft Office Specialist Certification. Door de internationale bekendheid laten de MOS examens overal zien dat jij de kennis en ervaring hebt om professioneel met de Microsoft Office pakketten te werken. Je kunt hiermee persoonlijke groei aantonen, jezelf onderscheiden op de arbeidsmarkt en met veel zelfvertrouwen aan de slag gaan. 

Excel training waar en wanneer u wilt.

Voor de Excel training bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de trainingsfaciliteiten bij CTC op de locatie Veenendaal. 

Hier is ook een docent beschikbaar die uw vragen kan beantwoorden en u persoonlijke begeleiding kan bieden tijdens de training.

 

Naast de training op de les locatie in Veenendaal is er, door het gebruik van de online omgeving, ook de mogelijkheid om thuis of op uw werk te kunnen trainen.

InCompany Excel Training

Voor grotere groepen cursisten bestaat voor de Excel cursus ook de mogelijkheid om InCompany te trainen. 

 

Hierbij komt de docent naar de trainingslocatie van uw bedrijf toe om daar de training te geven.

 

Dankzij het individuele karakter van de trainingen bestaat de mogelijkheid om binnen een groep cursisten op verschillende niveaus en programma's te trainen.

 

Contact

Of bel naar: 088 822 51 00

 

CTC Talent: Wiltonstraat 2A 3905 KW Veenendaal

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon