CTC Talent: Wiltonstraat 2A 3905 KW Veenendaal

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Microsoft Excel trainingen

 

Sneller en beter werken met Microsoft Excel? volg dan een van de Excel trainingen bij CTC.

 

De gecertificeerde Office trainingen van CTC worden gegeven volgens Het Nieuwe Trainen: Het zijn individuele trainingen, waarbij u traint op uw eigen tempo. u kan op ieder moment met de training beginnen. bij de training wordt gebruikt gemaakt van een interactieve, praktijkgerichte leeromgeving, waarbij het geleerde direct in praktijk wordt gebracht. aan het eind van deze training kunt u een examen afnemen, waarbij u, na het behalen hiervan, een officieel erkent certificaat krijgt uitgereikt.

De gemiddelde trainingstijd is 12 – 24 uur per training, per niveau inclusief eindtoets. Afhankelijk van de trainingsvariant en uw eigen ritme en leerstijl 

Trainingsniveaus 

Microsoft Excel trainingen zijn er in 4 verschillende niveaus beschikbaar; basis, gevorderd, expert en VBA. Uw voorkennis is bepalend voor het trainingsniveau dat u volgt. om het gepaste trainingsniveau te bepalen hebben wij de mogelijkheid om uw voorkennis te testen door middel van een intake toets.

Naast de drie niveaus bestaat er ook nog het zogenaamde Excel MOS examen, dit examen is door Microsoft samengesteld en bereid je voor op het Microsoft Office Specialist Certification. Door de internationale bekendheid laten de MOS examens overal zien dat jij de kennis en ervaring hebt om professioneel met de Microsoft Office pakketten te werken. Je kunt hiermee persoonlijke groei aantonen, jezelf onderscheiden op de arbeidsmarkt en met veel zelfvertrouwen aan de slag gaan. 

Trainingslocaties

Voor de training bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de trainingsfaciliteiten bij CTC op de locatie Veenendaal, hier is ook een docent beschikbaar die uw vragen kan beantwoorden en u persoonlijke begeleiding kan bieden tijdens de training.

Naast de training op de les locatie in Veenendaal is er, door het gebruik van de online omgeving, ook de mogelijkheid om thuis of op uw werk te kunnen trainen.

InCompanyTraining

Voor grotere groepen cursisten bestaat voor de Excel training ook de mogelijkheid om InCompany te trainen, hierbij komt de docent naar de trainingslocatie van uw bedrijf toe om daar de training te geven. Dankzij het individuele karakter van de trainingen bestaat de mogelijkheid om binnen een groep cursisten op verschillende niveaus en programma's te trainen.

Microsoft Office Excel trainingen

Excel Zelftest

Aan de hand van deze zelftest kunt u  bepalen hoever uw MS Excel kennis reikt. 

Excel Expert training

Wordt Excel expert met de Microsoft Excel training voor Experts. Hier leert u o.a. om zelf een functie in Excel te programmeren

Excel basis training

Leren werken met Microsoft Excel? volg dan de MS Excel basis training. hier leert u op professionele wijze met Excel te werken.

Excel VBA training

Leren programmeren in Excel? Volg dan de Excel Visual Basics for Applications training.

Excel Gevorderd training

De geavanceerde functies van Microsoft Excel leren kennen? Volg dan de MS Excel gevorderd training.

Contact

Of bel naar: 088 822 51 00