MBO opleidingen

Binnen een jaar je MBO diploma op zak?!


De MBO opleidingen van CTC Talent kunnen door een doelgericht en flexibel studieprogramma in de versnelde vorm worden gevolgd. De opleiding is effectief ingericht en kan op jou individuele situatie worden afgestemd.

 

De opleidingen bestaan uit vakinhoudelijke en algemene lessen, een stage, een gedeelte zelfstudie en keuzedelen.


Na het afronden van de opleiding heb je een officieel, overheids-erkend MBO diploma gehaald.

Agenda

Informatie MBO opleidingen

Online leeromgeving

 

Er wordt voor de verplichte MBO vakken (Nederlands, rekenen en burgerschap), gewerkt met de online leeromgeving van deMBOzaak. Hiervoor ontvang je een persoonlijke log-in en toegang tot de benodigde informatie.

MBO Managementsupport opleidingen

Introductie

Help je graag anderen, heb je een dienstverlenende instelling? Ben je de (toekomstige) spin in het web op het kantoor? Voel jij je het visitekaartje van het bedrijf? Ondersteun jij jouw opdrachtgever graag zo goed mogelijk? Dan past een van deze opleidingen bij jou!

 

De opleiding Medewerker Receptie & Secretariaat is gericht op het werken op het kantoor, het secretariaat en de receptie.

 

De opleiding Office Assistent/ Secretaresse gaat, naast meer eigen verantwoordelijkheid, dieper in op plannen en organiseren. Bijvoorbeeld het organiseren van een mailing of een vergadering. Ook leer je effectief notuleren.


De opleiding Management Assistent gaat naast de genoemde onderdelen ook in op (interne – en externe) communicatie en management en bedrijfseconomie.

 

Indien je de opleidingen na elkaar volgt, heb je recht op vrijstellingen.

Managementsupport

Medewerker receptie & secretariaat MBO 2

De MBO niveau 2 opleiding Medewerker Receptie & Secretariaat is gericht op het werken op het kantoor, het secretariaat en de receptie.

Office Assistent

MBO 3

De MBO niveau 3 opleiding Office Assistent/ secretaresse gaat dieper in op het plannen en organiseren, ook leer je effectief notuleren.

Managementassistent

MBO 4

De MBO niveau 4 opleiding Management Assistent gaat naast de genoemde onderdelen ook in op (interne – en externe) communicatie en management en bedrijfseconomie.

CTC Talent: Wiltonstraat 2A 3905 KW Veenendaal

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon