Office trainingen

Goed kunnen werken met Microsoft Office: essentieel op de digitale werkvloer

De Office programma's van Microsoft zijn een aantal van de meest gebruikte programma's ter wereld. Zeker als het gaat om het professionele werkveld.

Wil jij leren om deze Office programma's echt effectief in te zetten? volg dan een van de Office trainingen bij CTC Talent!

Meer informatie >

Microsoft Office trainingen

Word training

Sneller en beter werken met Microsoft Word? Volg dan een van de MS Word trainingen.

Excel training

Efficiënt leren werken met Microsoft Excel? bij de MS Excel trainingen wordt u al het nodige aangeleerd. 

PowerPoint training

Mooie, interactieve presentaties leren maken met Microsoft PowerPoint? Volg de MS PowerPoint training.

Outlook training

Uw Mailbox, Agenda en contacten onder controle houden? leer efficiënt werken met Microsoft Outlook met de MS Outlook training.

Acces training

Snel en efficiënt leren werken met Microsoft Acces? volg dan de MS Acces training.

Project training

Uw projecten efficiënt en overzichtelijk managen met Microsoft Project? Met de MS Project training krijgt u de nodige kennis in huis.

Waarom een Microsoft Office cursus volgen?

Een vraag die wij regelmatig horen is: Waarom zou ik een Office training moeten volgen? ik kan toch prima met die programma's omgaan?

Veel mensen onderschatten zo de voordelen die ze uit een Office cursus kunnen halen. Deze programma's worden door bijna iedereen in het werkveld gebruikt, van het management tot de werkvloer.

Desondanks ontbreekt het bij veel mensen aan gedegen kennis over deze Office programma's, dit kost tijd en geld. Meer weten over het belang van Office trainingen? bekijk dan dit artikel over Excel trainingen.

Over onze Office trainingen

De Microsoft Office trainingen van CTC worden gegeven volgens Het Nieuwe Trainen: Het zijn individuele trainingen, waarbij je traint op jouw eigen tempo.

 

Je kunt op ieder moment met de training beginnen. bij de training wordt gebruikt gemaakt van een interactieve, praktijkgerichte leeromgeving, waarbij het geleerde direct in praktijk wordt gebracht.

Aan het eind van deze training kunt u een examen afnemen, waarbij je, na het behalen hiervan, een officieel erkent certificaat krijgt uitgereikt.

De gemiddelde trainingstijd voor is 12 – 24 uur per training, per niveau inclusief eindtoets. Afhankelijk van de trainingsvariant en jouw eigen ritme en leerstijl.

Voor de Microsoft Office zijn trainingen in 6 verschillende programma's beschikbaar:

InCompany training

Naast de persoonlijke Office trainingen op de les locatie van CTC Talent in Veenendaal bestaat de mogelijkheid voor grotere groepen om op de bedrijfslocatie zelf te trainen. hierbij komt de trainer naar jouw bedrijf toe om de training te geven.

Dankzij het individuele karakter van de trainingen bestaat de mogelijkheid om binnen een groep cursisten op verschillende niveaus en programma's te trainen.

 

Contact

Of bel naar: 088 822 51 00

CTC Talent: Wiltonstraat 2A 3905 KW Veenendaal

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon