Over ons

CTC Talent is de overkoepelende naam voor Computer Training Centrum Veenendaal, ICT Training Centrum, ActieComm Assessment & Communicatie en de MBO opleidingen. Onder deze paraplu, waar ook de zakelijke trainingen onder zullen vallen, komen alle activiteiten samen.

 

Onze visie is om iedereen, ongeacht hun positie, opleiding of achtergrond, te kunnen helpen hun talenten te kunnen benutten op de arbeidsmarkt.

Zonder het nut van de gebruikelijke Psychologische tests te betwisten kijken we bij CTC Talent veel verder. Wij kijken samen met de kandidaat naar zijn of haar mogelijkheden. Door middel van assessments op onder andere persoonlijkheid- en intelligentie factoren, zoals logisch redeneren, taalbeheersing en rekenvaardigheid kunnen wij zien wat de talenten en drijfveren van de kandidaat zijn en samen met hen kijken naar de logische vervolgstappen richting studie of arbeid.

 

Naast deze persoonlijke trajecten leveren wij gecertificeerde (Microsoft Office) trainingen, de cursist volgt hierbij zijn/haar eigen leertraject met behulp van een online leeromgeving en wordt persoonlijk begeleid door een trainer.

 

Ook verzorgen wij verkorte MBO opleidingen tot o.a. Secretaresse (MBO Niveau 2 & 3) en Management Assistent (MBO Niveau 4)

Meer weten over CTC Talent en onze activiteiten? neem gerust contact op!

Contact

Of bel naar: 088 822 51 00

CTC Talent: Wiltonstraat 2A 3905 KW Veenendaal

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon