• bert

Het persoonlijke verhaal van Heidy

Bijgewerkt: 27 feb 2020

Naam: Heidy van Rhee

Opleiding: mbo secretaresse/ Office Assistant (niveau 3)

incl. Microsoft Word, Excel en Outlook

Jaar: 2019-2020


Hoe ben je met deze opleiding en CTC Talent in contact gekomen?

Ik ben via de Gemeente Rhenen met CTC Talent in contact gekomen. Met solliciteren liep ik vast op het niet in het bezit zijn van mijn mbo-managementsupport diploma, maar ik heb wel voldoende werkervaring en zocht naar nieuwe mogelijkheden met toekomstperspectief. Daardoor ben ik hier de opleiding begonnen.


Wat heeft het (opnieuw) leren met en voor jou gedaan?

Ik heb meer zelfvertrouwen en zekerheid in de toekomst gekregen. Het is onder andere het persoonlijke contact met de andere studenten dat ervoor zorgt dat ik nog meer gemotiveerd ben om echt voor deze opleiding te gaan. Het voelt voor mij als een 2e kans om mijn leven opnieuw in te richten en mezelf, met deze studie en de ervaringen die ik eromheen heb gekregen, verder te ontwikkelen. Hierdoor kan ik voor mijzelf bewijzen tot hoe ver ik kan gaan.


Wat zijn jouw ervaringen met studeren bij CTC Talent?

Wat voor mij heel stimulerend werkt en ik erg positief vind, is de huiselijke sfeer die bij CTC gecreëerd is, de opleiding is meer persoonsgericht en dus minder klassikaal. Je hebt een leuk persoonlijk contact met de docenten en andere medestudenten, dat voor een goede sfeer zorgt. Dit is voor mij erg belangrijk om goed te kunnen leren en werken. Daarnaast vind ik de persoonlijke begeleiding die wij krijgen echt top. Als wij ergens tegenaan lopen, of er zijn struikelblokken is er altijd de mogelijkheid om vragen te stellen.

Ook vind ik het fijn dat de opleiding overdag is en niet s ’avonds. Als het s ‘avonds was geweest had ik het veel lastiger gevonden om een 1 jaar durende opleiding in 9 maanden te volbrengen maar het gaat mij erg goed af in combinatie met werk.

Als er mensen zijn die zich, net als mij, willen omscholen en/ of bijscholen of zich verder willen ontwikkelen zou ik CTC Talent zeker aanraden, de ervaringen die ik tot nu toe heb zijn erg prettig! Eigenlijk had ik dit 10 jaar geleden al gewild.


Wat zijn jouw toekomstplannen?

Ik vind het moeilijk om precies te zeggen wat ik in de toekomst wil, ik ben vooral nu met het heden bezig. Ik wil mij in ieder geval blijven ontwikkelen. In het verleden heb ik ook van alles aangepakt, omdat ik vind dat je pas kunt oordelen over iets als je het ook daadwerkelijk gedaan hebt. En ik ben zeker iemand die houd van uitdagingen.

Ik wil in ieder geval verder met mbo-managementsupport niveau 4. Tijdens mijn opleiding en stage heb ik een geweldige werkplek gevonden bij een enerverend jong bedrijf die erg goed aansluit bij mijn opleiding, mijn werkervaring en natuurlijk bij mijn persoonlijkheid. Bij dit bedrijf worden medewerkers gemotiveerd, gestimuleerd en er wordt geïnvesteerd in de toekomst van haar medewerkers. Mijn ambitie is dan ook om mijn geheel nieuwe functie goed vorm te geven en dat dit mag resulteren tot een nog beter team en uiteindelijk bedrijfsresultaat.


Resultaat: mijn toekomst ziet er geweldig uit!


Wil jij ook secretaresse of managementassistent worden en een

mbo-managementsupportopleiding volgen bij CTC Talent? Neem dan een kijkje bij onze mbo-managementsupportopleidingen.

49 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

CTC Talent: Wiltonstraat 2A 3905 KW Veenendaal

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon