• bert

Time for Change!

Bijgewerkt: 5 mrt 2020


Vanaf 28 maart 2019 is Computer Training Centrum Veenendaal onder een andere naam verder gegaan, CTC Talent.


Deze naam past beter bij onze huidige activiteiten: Begeleiding, Training, Coaching en Assessment.

We blijven ons inzetten om onze trainingen te verbeteren en uit te breiden, de persoonlijke aanpak is hierin leidend. Daarnaast zullen we ook meer focus gaan leggen op begeleiding, coaching en assessment van cursisten om ze zo te helpen hun talenten te vinden en verder te ontwikkelen, met als doel het gewenste resultaat te behalen. Dat we hier goed in zijn laten de resultaten van afgelopen jaren wel zien.


CTC Talent is de overkoepelende naam voor Computer Training Centrum Veenendaal, ICT Training Centrum, ActieComm Assessment & Communicatie en de MBO opleidingen. Onder deze paraplu, waar ook de zakelijke trainingen onder zullen vallen, komen alle activiteiten samen.


Onze visie is om iedereen, ongeacht hun positie, opleiding of achtergrond, te kunnen helpen hun talenten te kunnen benutten op de arbeidsmarkt.

Zonder het nut van de gebruikelijke Psychologische te betwisten kijken we bij CTC Talent veel verder. Wij kijken samen met de kandidaat naar zijn of haar mogelijkheden. Door middel van assessments op onder meer het van persoonlijkheid- en intelligentie factoren, zoals logisch redeneren, taalbeheersing en rekenvaardigheid kunnen wij zien wat de talenten en drijfveren van de kandidaat zijn en samen met hen kijken naar de logische vervolgstappen richting studie of arbeid.


Naast deze persoonlijke trajecten leveren wij gecertificeerde (Microsoft Office) trainingen, de cursist volgt hierbij zijn/haar eigen leertraject met behulp van een online leeromgeving en wordt persoonlijk begeleid door een trainer.


Ook verzorgen wij verkorte MBO opleidingen tot o.a. Secretaresse (MBO Niveau 3) en Management Assistent (MBO Niveau 4)


We kijken uit naar deze nieuwe fase voor CTC Talent en zullen op deze blog u blijven informeren over nieuwe ontwikkelingen, handige tips, etc.

20 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

CTC Talent: Wiltonstraat 2A 3905 KW Veenendaal

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon