CTC Talent: Wiltonstraat 2A 3905 KW Veenendaal

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Microsoft Word trainingen

 

Sneller en beter werken met Microsoft Word? volg dan een van de Word trainingen bij CTC.

 

De gecertificeerde Office Word trainingen van CTC worden gegeven volgens Het Nieuwe Trainen: Het zijn individuele trainingen, waarbij u traint op uw eigen tempo. u kan op ieder moment met de Word training beginnen. bij de training wordt gebruikt gemaakt van een interactieve, praktijkgerichte leeromgeving, waarbij het geleerde direct in praktijk wordt gebracht. aan het eind van deze training kunt u een examen afnemen, waarbij u, na het behalen hiervan, een officieel erkent certificaat krijgt uitgereikt.

De gemiddelde trainingstijd is 12 – 24 uur per training, per niveau inclusief eindtoets. Afhankelijk van de trainingsvariant en uw eigen ritme en leerstijl 

Trainingsniveaus 

Voor de Microsoft Word trainingen zijn 2 verschillende niveaus beschikbaar; basis en gevorderd. Uw voorkennis is bepalend voor het trainingsniveau dat u volgt. om het gepaste trainingsniveau te bepalen hebben wij de mogelijkheid om uw voorkennis te testen door middel van een intake toets.

Naast de basis en gevorderde training bestaat er ook nog de zogenaamde Word MOS training, deze training is door Microsoft samengesteld en bereid je voor op het Microsoft Office Specialist Certification. 

Trainingslocaties

Voor de training bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de trainingsfaciliteiten bij CTC op de locatie Veenendaal, hier is ook een docent beschikbaar die uw vragen kan beantwoorden en u persoonlijke begeleiding kan bieden tijdens de training.

Naast de training op de les locatie in Veenendaal is er, door het gebruik van de online omgeving, ook de mogelijkheid om thuis of op uw werk te kunnen trainen.

InCompanyTraining

Voor grotere groepen cursisten bestaat ook de mogelijkheid om InCompany te trainen, hierbij komt de docent naar de trainingslocatie van uw bedrijf toe om daar de Word training te geven. Dankzij het individuele karakter van de trainingen bestaat de mogelijkheid om binnen een groep cursisten op verschillende niveaus en programma's te trainen.

Microsoft Office Word trainingen

Word basis training

Leren tekstverwerken met Microsoft Word? volg dan de Word basis training. hier leert u op professionele wijze met Word te werken.

Word Gevorderd training

De geavanceerde functies van Microsoft Word leren kennen? Volg dan de Word gevorderd training.

Word MOS training

Wordt Microsoft Office Specialist met de Word MOS training van CTC. Door de internationale bekendheid laten de MOS examens overal zien dat jij de kennis en ervaring hebt om professioneel met Microsoft Word te werken.

Contact

Of bel naar: 088 822 51 00